Contacte / Reserves

Envieu aquest formulari de contacte per a qualsevol consulta i/o observació que vulgueu fer, així com per fer la reserva de la vostra estada a l'HOSTAL LA MUNTANYA (a l'hostal o a un dels nostres habitatges d'ús turístic). PER FER RESERVES AL RESTAURANT SI US PLAU TRUQUEU AL TELÈFON +34 93 825 70 65.


(Caselles a omplir en el cas de voler allotjar-se a l'hostal d'HOSTAL LA MUNTANYA)

Data d'arribada:

Data de sortida:

Núm. persones:

Núm. habitacions individuals:

Núm. habitacions dobles:

Règim:


(Caselles a omplir en el cas de voler allotjar-se als nostres habitatges d'ús turístic)

Indiqueu en quines dates voleu llogar l'habitatge d'ús turístic (si en voleu llogar més d'un, si us plau indiqueu-ho també), el número de persones a allotjar-s'hi i el tipus d'habitatge d'ús turístic que voleu:


Els camps marcats amb (*) són obligatoris.

HOSTAL LA MUNTANYA (Ferran Rial Orriols, NIF.: 77741096-S / Francisca Orriols Orriols, NIF.: 37778337-D) d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal i el Reglament de Desenvolupament de la LOPD 1720/2007, ha adoptat les mesures i nivells de seguretat de protecció de les dades exigides. Les dades recollides a través del formulari o les adreces de correu electrònic disponible a la pàgina web, seran objecte de tractament per donar curs a la seva petició i remetre-li informació comercial que puguin ser del seu interès, per qualsevol mitjà i en qualsevol suport, inclosos els mitjans electrònics, sobre els nostres productes i promocions. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició expressats en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades, mitjançant comunicació escrita tramesa a la següent adreça postal: Pl. Major 4, 08696 Castellar de n'Hug, o bé enviar un correu electrònic a info@hostallamuntanya.cat, juntament amb la documentació que se li requereixi.