Carta de PLATS

PRIMERS

Entremesos especials

Amanida amb formatge fresc

Amanida amb pernil

Amanida amb pernil i espàrrecs

Amanida verda

Espàrrecs

Espàrrecs gegants

Brou, sopa, escudella

Pèsols negres

Macarrons

Canelons de la casa

Mongetes del Ganxet (D.O.) amb botifarra

Arrossos (de muntanya amb bolets, a la cassola,...). Minim 2 persones.

SEGONS

Carn d’olla

Graellada de carn (per a 2 pers.)

Truita de riu a la muntanyesa

Conill a la brasa amb allioli

Vedella amb bolets

Llom amb guarnició

Pollastre amb guarnició

Botifarra amb guarnició

Truita a la francesa

Peus de porc

Entrecot amb guarnició

Bistec de vedella

Xai a la brasa

Cèrvol estofat

Carta de VINS

BLANCS

Frissante de Conde de Caralt (baixa graduació 7º)

Teixidor

René Barbier

Cop de Vent (Empordà)

Raimat Terra (Ecològic)

Torres Viña Esmeralda

Rosa la guapa

NEGRES

Canals i Nubiola (37,50cl)
D.O.Catalunya

Teixidor
D.O. Catalunya

René Barbier
D.O. Catalunya

Torres Sang de Toro
D.O. Catalunya

Torres Coronas
D.O. Catalunya

Cavernet Sauvignon Juve i Camps
D.O. Penedès

Mas d’Aranyó Reserva
D.O. Penedès

Cabana de Pedra
Pla de Bages

Abadal
Pla de Bages

Raimat Abadia
Costers del Segre

Lo Marxant
Costers del Segre

Montsant Fra Guerau

Montsant Donyet

Priorat Masia Pau

Priorat Mas de Subira

Priorat Martinet Bru

Empordà Cop de Vent

Empordà Terra Remota

Susana Vi de la Terra de Mallorca

An2 50cl.
Mallorca

Les Vignes De Bila-haut
Côtes Du Roussillon Villages,Catalunya Nord

La Dolores
Vi d’autor de Toni Osorio

ROSATS

Teixidor

René Barbier

Raimat

Torres de Casta

Cop de vent

CAVES

Segura Viudas Semi Sec

Aria Segura Viudas Brut

Conde de Caralt Brut

Codorniu 1551 Brut Nature

Raimat Brut

Segura Viudas Vintage Gran Reserva

Mare de Caves Giró I Ribot Gran Reserva

Juvé i Camps Brut Reserva

Carta de POSTRES

ELS CLÀSSICS

Crema catalana amb cruixent de canyella

Crema de llimona amb crumble i maduixes

Mousse de mató de cabra amb mel de taronja

Flam de la casa

Iogurt d’ovella

Pastís del dia

Cafè irlandès

Formatges

XOCOLATA

Gelat de torró i garrapinyades amb xocolata calenta

Brownie (pastís) de xocolata amb cremós, gerds i avellanes

Trufes de xocolata

GELATS ARTESANS (SENSE GLUTEN)

Nata de la vall d’ Ulzama

Llet de coco

Vainilla de Papantla

Xocolata al cacao holandès

Avellana del Piemont

Turró de Xixona
(pot contenir traces de gluten)

Llimona espremuda de Gandia

Mandarina de Sòller

Gerds de Sant Pol

Maduixes del Maresme

Cítrics i verdures

FRUITES

Del temps

Fruits secs músic, amb moscatell

Si teniu algun tipus d’al·lèrgia, demaneu més informació al nostre servei.

Vols fer una reserva?

Per fer reserves al Restaurant si us plau per telèfon ( Tel.: (+34) 93 825 70 65).


Activitats tot l'any!

Les activitats principals que es poden fer a Castellar de n'Hug, depenen molt de l’estació de l’any en què ens trobem. Practica el turisme actiu, un munt d'activitats a fer tot l'any!

+ info