Facebook: |web versió mòbil mobile
www.hostallamuntanya.cat
RESTAURANT
La cuina del nostre restaurant és bàsicament cuina catalana casolana. La podríem definir com la cuina de l’àvia ja que la fundadora del restaurant, la Cecília encara supervisa la qualitat i és la mestra de tothom qui entra a la cuina.

Les nostres especialitats són:

L’escudella i la carn d’olla: la tradicional de tota la vida amb tots els ingredients imprescindibles. L’escudella de galets i la carn d’olla amb la pilota (recepta ancestral), els ossos d’esquena, els braons, orella, morro, pollastre, col, cigrons,...

Estofat de vedella amb bolets: la vedella del Berguedà amb els millors bolets de la zona cuinats tal com ha de ser.

Peu de porc guisat. Diferents receptes segons temporada.

Arròs a la cassola. Tal com el feien les àvies de muntanya.

Un ampli assortiment d’amanides amb productes de la zona, embotits, formatges,...

La brasa: tot tipus de carns a la brasa amb unes bones guarnicions de verdures a la brasa entre d’altres.

Postres: Tenim un ampli assortiment de postres encapçalats per la típica crema catalana casolana, crema de llimona, flam d’ou fet al bany maria, mel i mató de cabra, iogurt d’ovella,... CONSULTEU LA NOSTRA CARTA DE POSTRES:

CARTA DE POSTRES


Ja tenim en marxa l'estudi per la millora de la informació pels nostres clients referent a alèrgens. En breu tindrem tots els plats amb els indicatius adients a la nostra carta. Fins al moment, demaneu les vostres necessitats especifiques i us informarem de tot. Moltes gràcies.

NOVETATS:
Renovem la nostra cuina, amb un nou forn de llenya i com a futur projecte afegirem al nostre hort (que abasteix d'ingredients els nostres plats) una petita explotació d'apicultura.

Formem part dels "Establiments adherits 2016" a LA CUINA DEL BOLET BERGUEDÀ! Si encara no els has provat... Vine a descobrir un dels més grans productes de temporada de tardor! Els bolets!!!
HOSTAL LA MUNTANYA, EL TEU RESTAURANT AL BERGUEDÀ! GAUDEIX DE LA CUINA DEL NOSTRE RESTAURANT A CASTELLAR DE N'HUG (BERGUEDÀ, BARCELONA)!

PER FER RESERVES AL RESTAURANT SI US PLAU TRUQUEU AL TELÈFON +34 93 825 70 65.HOSTAL LA MUNTANYA - HCC-002888 - RIAL ORRIOLS S.C.P. - NIF.: J 65139982 - Pl. Major, 4 - 08696 Castellar de n'Hug (Berguedà-Barcelona)
Tlf.: +34 93 825 70 65 - e-mail: info@hostallamuntanya.cat - privacitat de dades
Disseny web: Disseny Gràfic Lillet