Facebook: |web versió mòbil mobile
www.hostallamuntanya.cat
ACTIVITATS
Les activitats principals que es poden fer al poble, depenen molt de l’estació de l’any en què ens trobem.

Les activitats que s’acostumen a fer durant tot l’any són la típica visita al poble i l’excursió a les fonts del Llobregat.

Altres excursions a fer des del poble serien les de caire religiós-cultural. Visita a dues ermites romàniques com són Sant Joan de Cornudell i Sant Vicenç de Rus, i també la visita al Santuari de Montgrony (visita que a l’estiu es pot fer caminant i és molt interessant).

Culturals:

Museu del Pastor: A la part antiga del poble es troba un petit museu que il·lustra la importància d’aquest ofici a la zona.

Museu del Ciment: A uns quants quilòmetres del poble però dins del terme municipal es troba aquest museu que forma part del Museu de la Ciencia i la Tècnica de Terrassa. Visita molt interessant i amb l’opció de fer un passeig amb el tren del ciment i fer una visita als Jardins Artigas (Gaudí) i La Pobla de Lillet.

Esdeveniments:

El principal esdeveniment del poble és el Concurs Internacional de Gossos d’Atura que se celebra al Prat del Castell de Castellar de n’Hug l’últim diumenge d’agost.

Activitats de temporada:

Tardor: pujar a Castellar de n’Hug a buscar bolets.

Hivern: activitats de neu. L’estació d’esquí de la Molina es troba a vint minuts del poble, amb una bona accessibilitat i amb opcions a descomptes si es troba allotjat a Castellar de n’Hug.

Estiu: excursionisme i tot tipus d’activitats de muntanya gaudint a més d’un molt bon clima sense haver de suportar una calor excessiva.

Primavera: molt similar a l’estiu remarcant un clima i uns paisatges en el punt àlgid de l’any. És la millor època per visitar el naixement del riu Llobregat.HOSTAL LA MUNTANYA - HCC-002888 - RIAL ORRIOLS S.C.P. - NIF.: J 65139982 - Pl. Major, 4 - 08696 Castellar de n'Hug (Berguedà-Barcelona)
Tlf.: +34 93 825 70 65 - e-mail: info@hostallamuntanya.cat - privacitat de dades
Disseny web: Disseny Gràfic Lillet